Over Vrouw en Jacht

vrouwenjacht.com is een informatie website voor en door vrouwelijke (voor)jagers.

Het doel van de website van Vrouw en Jacht is om met name (voor)jagende dames te informeren over wat interessant is voor vrouwen rondom de jacht, wild, natuur en outdoor. Denk aan zaken als evenementen, dameskleding/-accessoires, jachthonden, recepten, boeken, kunst, nieuwtjes, noem maar op. Maar ook als je vragen hebt als jagende vrouw die je graag of liever stelt aan andere jagende vrouwen. Of voor informatie die je onderling wilt delen.

VJ_twitterZelf ben ik voor het eerst aanraking gekomen met de jacht via mijn partner. Eerst als drijver, waarbij ik samen met onze honden hele mooie momenten heb mogen beleven. Al snel wilde ik meer weten over de jacht en ben ik de jachtopleiding gaan volgen. Aansluitend heb ik ook het praktijk gedeelte gedaan en ben sinds 2004 in het bezit van mijn jachtverlof.

Wij zijn vrouwen en mogen ons ook zo laten zien! Ook al jagen wij of zijn wij voorjagers. Ik heb in de afgelopen jaren gemerkt dat het lastig is om als vrouw de juiste en passende jachtkleding, schoenen, laarzen of andere jachtaccessoires te vinden.

Daarom leek het mij tijd worden om alle zaken die (voor)jagende vrouwen aanspreken met betrekking tot de jacht, wild, natuur en outdoor op één plaats te verzamelen en Vrouw en Jacht op te richten. Zo is Vrouw en Jacht ontstaan.

Ik wens je veel lees- en jachtplezier !

Hartelijke jachtgroeten,
Justa Reuvekamp Gille

 

Artikel Vrouw_en_Jacht_AD
Artikel Bijlage AlgemeenDagblad


Powered by SSOM