Vrouw en Jacht online!

8 augustus 2013 vrouwenjacht Nieuws

Als jagende vrouw ‘vis ik regelmatig achter het net’ als ik op zoek ben naar net die ene jas of die mooie schoenen die mij ook goed passen. Het lijkt soms een naald in de hooiberg. “Er is wel steeds meer aanbod voor dames” zul je misschien zeggen, dat ben ik het met je eens. Maar……je moet er alleen wel goed naar zoeken.

Omdat ik zeer waarschijnlijk niet de enige vrouw ben die daar tegenaan loopt, heb ik Vrouw en Jacht opgericht.  Met Vrouw en Jacht hoop ik alle zaken die voor jou als vrouw met een liefde voor groen, natuur, outdoor, jacht en jachthonden interessant zijn, op één plaats te verzamelen.

Met veel plezier en trots kan ik aankondigen dat de website van Vrouw en Jacht online is gegaan. www.vrouwenjacht.eu

Deze informatiesite is speciaal voor vrouwen in met name België en Nederland,  met een gezamenlijke interesse: de Jacht.

Ik hoop je snel te kunnen verwelkomen op de website!

Om de informatie actueel te houden is de input van jou als (voor)jagende vrouw, erg van belang!

Het heet niet voor niets voor én door de (voor)jagende vrouw.

Blijf je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen? Kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief van Vrouw en Jacht.

Ik wens je alvast heel veel lees- en jachtplezier toe!

(geplaatst: 16 augustus 2013)

Comments are currently closed.


Powered by SSOM