Praktijkervaring opdoen met jachthond

Vraag:
Graag zou ik met mijn nieuwe labrador van 3 jaar praktijk ervaring  willen opdoen.  Wel heb wel ervaring met pickeruppen in België en Nederland met een oudere hond.  Maar eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat deze hond totaal anders is. Training met een alarmpistool gaat goed  bij apporteren van ganzen en eenden.  Maar ik zou dat nu graag toepassen en ervaring willen opdoen in de praktijk.  Mocht er iemand met een geweer zijn in de omgeving van Nieuwebrug-Woerden-Zegveld, zou ik graag in contact komen. *

 

Antwoord:
Wat leuk dat je deze vraag stelt. Hoewel ik je niet direct in contact kan brengen met een jager uit de door jou genoemde omgeving, lijkt het mij wel een vraag die bij veel voorjagende vrouwen speelt. Wellicht is het een aanknopingspunt voor een nieuwe rubriek. Een rubriek waarin met name de vrouwelijke voorjager en haar hond zich kan voorstellen, met als doel om samen met haar hond actief te kunnen zijn in de praktijk.

*(Opmerking: mocht je willen reageren op bovenstaande oproep kan dat uiteraard via info@vrouwenjacht.com.)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Powered by SSOM